Розмір шрифту:

Культура - Міський парк культури та відпочинку

Могилів-Подільський парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки

Могилів-Подільський парк - чудове місце для відпочинку, де проводять свій вільний час жителі громади. Підприємство відноситься до категорії державних парків - пам’яток садово-паркового мистецтва місцевого значення.

Ландшафт парку, в якому налічується багато дерево-кущових порід, в тому числі деяких екзотичних та цінних, серед яких наявні платан, дуб червоний французький, верба матсудана, катальпа, софора, самшит, кизил, інші, які занесені до Червоної Книги, привертає увагу його відвідувачів.

В парку є багато цікавих місць та локацій. Алея «Джона Ленона» зі скульптурою впорядкована у 2017 році зліва центральної алеї парку

Навпроти алеї «Джона Ленона» в центральній частині парку розташований дитячий майданчик.

Обидві частини парку, що розділені річкою Дерло яка протікає територією парку, з'єднує міст. Окрасою ландшафту біля моста є створений у 2019 році острів, що поєднаний з основною частиною парку ще двома містками.

Для молоді та людей старшого віку біля річки Дерло розташований спортивний майданчик, впорядкований у 2021 році за програмою «Активні парки - локації здорової України».


 

Міське комунальне підприємство "Могилів-Подільський парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки" створене рішенням 17 сесії Могилів-Подільської міської ради 22 скликання від 22.11.1997.

  • 24000, Україна, Вінницька область, Могилів-Подільський р-н м. Могилів-Подільський, вулиця Сагайдачного, будинок 11А
  • +380 (4337) 6-72-74

 

Графік роботи підприємства:

Понеділок - п'ятниця

08:00 до 17:00

Обідня перерва

з 12:00 до 12:45

Субота, неділя

вихідні