На порядок денний було винесено понад 25 питань.

Перед присутніми прозвітували дільничні офіцери. Члени виконкому заслухали питання про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади, про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Теплоенергетик".

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт нежитлового приміщення по проспекту Незалежності, 287 у місті Могилеві-Подільському.

На баланс управління житлово-комунального господарства вирішено безоплатно прийняти 8 міських скверів. Члени виконавчого комітету затвердили проєктну пропозицію на встановлення меморіальної дошки Юрчаку Олексію Олексійовичу на будівлі по вул Гоголя, 13. Роботи виконають за рахунок ОСББ.

Також виконавчий комітет затвердив охоронні договори на пам'ятки культурної спадщини місцевого значення у Могилеві-Подільському. Зокрема, на "Частину заїжджого двору" та пам'ятку "Будинок" по вулиці Володимирська, 3, "Будинок пошти" по вулиці Київська, 41А.

У ході засідання виконавчий комітет підвищив тариф на воду в селі Озаринці. Староста Петро Петрик пояснив, що зміна тарифу обумовлена збільшенням витрат на оплату електроенергії. Рішення про підвищення ціни за воду погодили з жителями села, які користуються послугами водогону. Начальник управління праці та соціального захисту населення Людмила Дейнега додала, що пільгова категорія населення отримає субсидію за відшкодування на житлово-комунальні послуги, в тому числі за воду.

На засіданні було розглянуто ряд питань, які стосуються роботи служби у справах дітей, а також захисту прав дітей.

З кожного питання члени виконкому прийняли відповідні рішення.