На порядок денний було винесено 16 питань, які попередньо розглянули на спільному засіданні депутатських комісій.

Депутати прийняли ряд рішень щодо благоустрою територій та ремонту доріг громади. Зокрема: визначили управління житлово-комунального господарства замовником робіт по капітальному та поточному ремонту дорожнього покриття прибудинкових територій у місті Могилеві-Подільському (перелік робіт складено згідно заяв мешканців будинків і голів ОСББ), прийняли Програму будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг комунальної власності у новій редакції та внесли зміни до програми "Благоустрій громади".

Народні обранці збільшили фінансування на виплату компенсації за пільговий проїзд у залізничному транспорті, збільшили статутний капітал комунального підприємства "Водоканал" на придбання основних засобів, заслухали інформацію про виконання бюджету громади за 2022 рік, внесли зміни до програми соціально-економічного розвитку та бюджету на поточний рік та розподілили вільний залишок, що склався на 1 січня 2023 року.

Крім того, присутні затвердили кандидатуру Гримчак Олени Миколаївни на посаду старости Грушанського старостинського округу та надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки загиблиму земляку, воїну ЗСУ Юрчаку Олексію Олексійовичу, тощо.

Усі питання порядку денного сесії депутати детально розглянули.

З кожного прийняли відповідні рішення, окремі зі змінами та доповненнями.