10 - 16 жовтня 2022 року в м.Рівне проходив Чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років. Серед інших також був представник Могилів-Подільської громади, який представляв наше місто та область в цих змаганнях, вихованець Могилів-Подільської ДЮСШ, чинний чемпіон Вінницької області Владислав Шилов.

Так склалося, що вже декілька років наше місто не виставляло боксерів на Чемпіонаті України серед дорослих, і тепер честь нашого міста представляв наш спортсмен Владислав Шилов.

Владислав виступав у найпрестижнішій ваговій категорії - понад 92 кг. В попередніх поєдинках наш боксер переміг своїх суперників та у напівфіналі у рівному поєдинку поступився боксеру з міста Дніпро та посів почесне третє місце, виконавши норматив кандидата в майстри спорту.

Наш спортсмен проявив бійцівський характер, силу духу та волю до перемоги та заслужено здобув увагу головного тренера збірної України. На сьогодні Владислав включений до складу команди збірної України з боксу серед чоловіків до 22 років.

В подальшому Владислав отримує виклик до складу збірної команди України до 22 років на навчально-тренувальні збори по підготовці до участі у змаганнях на міжнародному рівні та підготовки участі у чемпіонатах Європи та світу. Попереду у нашого боксера участь у Чемпіонаті області та Чемпіонаті України серед дорослих .

Отже, побажаємо нашому боксеру успіхів та перемог.