Розмір шрифту:

29.01.2024 - Утилізація сміття та поводження зі сміттям (підбирання та перевезення побутових відходів і міського сміття, ліквідація стихійних сміттєзвалищ)

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Предмет закупівлі: Утилізація сміття та поводження зі сміттям (Підбирання та перевезення побутових відходів і міського сміття, ліквідація стихійних сміттєзвалищ на території Могилів-Подільської міської територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області).

ДК 021:2015: 90510000-5 Утилізація сміття та поводження зі сміттям.

 Ідентифікатор на prozorro.gov.ua: UA-2024-01-19-012451-a

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з наказом Управління житлово-комунального господарства Могилів-Подільської міської ради.

  • Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до потреб Замовника та обсягу фінансування.
  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Обґрунтування технічних та якісні характеристик предмета закупівлі повністю описані в технічному завданні.
  • Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена виходячи із обсягів передбачених послуг, прораховано в діючому програмному комплексі АВК відповідно Настанови з визначення вартості будівництва, яка затверджена Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01 листопада 2021 року № 281 та відповідно наявних бюджетних асигнувань.