Розмір шрифту:

27.06.2024 - Послуги перевезення мобілізаційного ресурсу

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Послуги перевезення мобілізаційного ресурсу (Код  ДК 021:2015:60140000-1: Нерегулярні пасажирські перевезення), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Могилів-Подільської міської ради, 24000, площа Шевченка,6/16, м. Могилів-Подільський, Вінницька область, ЄДРПОУ 04051052 ,орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги перевезення мобілізаційного ресурсу (Код  ДК 021:2015:60140000-1: Нерегулярні пасажирські перевезення).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-06-27-004621-a.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошторисні призначення, щодо закупівлі Послуги перевезення мобілізаційного ресурсу (Код ДК 021:2015:60140000-1 – Нерегулярні пасажирські перевезення) згідно рішення 40 сесії 8 скликання № 931 від 20.12.2023 року «Про бюджет Могилів-Подільської міської територіальної  громади Могилів-Подільського району Вінницької області на 2024 рік».

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі за кодом ДК 021:2015:60140000-1 – Нерегулярні пасажирські перевезення складає 900000,00 грн. Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі закупівельних цін попередніх закупівель. Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основних прогнозних показники економічного і соціального розвитку України на 2024 рік.

Необхідність закупівлі послуг перевезення мобілізаційного ресурсу передбачена Указом Президента України від 24.02.2022 року №69/2022 «Про загальну мобілізацію», а також Програми мобілізаційної підготовки та мобілізації, підготовки до військової служби в Збройних Силах України за призивом, контрактом та мобілізацією на період 2022-2024роки  та у зв’язку потребою на 2024 рік Могилів-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо перевезення мобілізаційного ресурсу. Кількість перевезень буде визначена відповідно до заявок, поданих протягом року.

Відповідно до програми забезпечення безперебійного функціонування Могилів-Подільської районної військової адміністрації в умовах введення воєнного стану в Україні на 2023 – 2024 роки виникає необхідність  у залученні додаткових сил та засобів для здійснення перевезення груп людей у визначені місця, які визначаються поточними замовленнями протягом року.

Необхідність закупівлі здійснюється з  метою реалізація державної політики у сфері обороноздатності держави, виконання комплексу організаційних, економічних, фінансових та інших заходів з метою задоволення потреб оборони держави та забезпечення сприятливих умов для охорони, захисту населення громади та її територій, здійснення заходів щодо підготовки підрозділів Сил територіальної оборони до виконання завдань за призначенням в особливий період.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель «Prozorro».

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі.

При надані послуг до місць призначень транспортними засобами Учасник зобов’язаний:

-забезпечувати при замовлені контроль технічного стану транспортних засобів;

-забезпечити водіїв необхідними документами, пальним, обладнанням (в т.ч. протипожежним та медичним для надання першої допомоги);

-забезпечити безпеку пасажирів;

-надавати технічно справний і пристосований для перевезення пасажирів та їх багажу транспортний засіб ;

-забезпечити культурне обслуговування пасажирів водіями транспортного засобу;

-забезпечувати належний санітарний стан транспортних засобів;

-забезпечувати заміну транспортного засобів, у разі виникнення технічної несправності;

-надавати транспортні засоби в термін визначеним замовником;

-нести поточні витрати на ремонт у випадку поломки транспортного засобу в дорозі, заправку пальним по маршруту руху транспортного засобу, оплата відрядних витрат водіям тощо;

-обов`язковий перед рейсовий та після рейсовий медичний огляд водія.

Наявність технічної бази, місця стоянки та зберігання транспортних засобів на території Могилева-Подільської міської територіальної громади.

Для надання послуг учасник повинен мати транспортні засоби:

- загальної пасажиромісткості не менше 18 осіб;

- загальної пасажиромісткості не менше 27 осіб.

Учасник повинен використовувати власні або орендовані транспортні засоби відповідно до їх призначення згідно з інструкцією виробника.

На кожен транспортний засіб Учасник повинен мати:

- свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу на власний транспортний засіб, або тимчасовий реєстраційний талон на орендований транспортний засіб, та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, строк його дії, оформлені відповідними органами Міністерства внутрішніх справ, що відповідають за безпеку руху, оформлене відповідно до Правил державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів всіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок, затверджених постановою Кабінету Міністрів від 07.09.98 №1388 (зі змінами);

- протокол перевірки технічного стану транспортного засобу.