Розмір шрифту:

Рішення виконкому 08.02.2018

08.02.2018

 

 

№35 Про внесення змін до бюджету міста на 2018 рік.

№36 Про створення постійно діючої робочої групи з контролю та проведення обстеження діяльності суб’єктів господарювання та об’єктів благоустрою на території міста Могилева-Подільського.

№37 Про приватизацію державного житлового фонду.

№38 Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житло.

№39 Про затвердження оновленого складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Могилів-Подільської міської ради.

№40 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Могилів-Подільської міської ради від 27.07.2017р. № 227 «Про утворення тендерного комітету виконавчого комітету Могилів-Подільської міської ради, затвердження його складу та затвердження Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Могилів-Подільської міської ради».

№41 Про затвердження бланку акту обстеження суб’єктів господарювання та об’єктів благоустрою на території міста Могилева – Подільського.

№42 Про делегування повноважень посадовим особам Могилів – Подільського міського комунального підприємства «Муніципальна варта» щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення.

№43 Про надання дозволу на укладання угод від імені дітей.

№44 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Могилів-Подільської міської ради від 31.01.2017р. №21 «Про затвердження нового посадового складу земельної комісії при виконавчому комітеті міської ради».

№45 Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації.

№46 Про делегування повноважень голови комісії на право підпису фінансово - господарських документів заступникам голів комісій з реорганізації (перетворення) комунальних установ м. Могилева – Подільського.