Добра річ , як є в хаті піч. Їсть дрова оберемками, а страва дарує радість та силу.

Ставку на національні страви , приготовані в печі , вирішили зробити в етно-ресторації , що на базі швейної фабрики. Оновлений інтер’єр в українському стилі , з тином та глечиками , поруч плаває в басейній свіжа риба , коропи та карасики свіженькими потрапляють на стіл. Головним атрибутом закладу є піч , всі страви готуються виключно в печі та на плиті. Метод приготування – одна з найдавніших і найпопулярніших в українській кухні.

Страви , що томились та мліли при приготуванні в печі , зберігають свої корисні властивості , мають винятковий , ні з чим не зрівняний смак та аромат. Цінова політика закладу залишається незмінною : тут пропонують меню за помірними цінами.

Отож , ласкаво просимо посмакувати стравами з печі в етно-ресторації !

ЦЕНТР МІСТА, ПРИМІЩЕННЯ ШВЕЙНОЇ ФАБРИКИ. СМАКУЙТЕ УКРАЇНСЬКИМ.

"Краяни" № 40від 04 жовтня 2018р.