В змаганнях взяли участь 30 учасників із Могилева-Подільського, Вінниці, Тростянця, Мурованих Куриловець, Гонтівки, Березівки та Новодністровська.

Одним із учасників змагань був військовослужбовець, Євген Рапатський, який мужньо захищає Україну від російських окупантів. Поряд з тим він залишається вірним тенісному спорту й продовжує використовувати кожну вільну хвилину аби бути й у спортивному строю.

Команди були розподілені по групах, окремо змагалися діти, окремо дорослі. З кожної групи у фінал потрапляло 4 учасники, які набирали найбільшу кількість очок і змагалися між собою за перші місця.

Партії відзначились безкомпромісним протистоянням на кожному клаптику тенісного столу, високими швидкостями та красивими комбінаційними атаками.

У результаті усіх зіграних матчів серед дорослих, майстерно, мов досвідчена тенісистка, обігруючи усіх своїх суперників, перше місце зайняла могилівчанка Анна Тітус.

ІІ місце посів Богдан Озеруга з Гонтівки

ІІІ сходинку роділили могилівчанин Давид Бабаджанян та Сергій Загуменнийз Новодністровська.

У дитячих тенісних сутичках переміг Олександр Негаєць із Могилева-Подільського, ІІ місце у спортсмена із Гонтівки Артема Ольчедаївського, ІІІ місце отримали Матвій Москаленко, Максим Мигдалович та Софія Марущак.

У підсумку динамічного та дружнього благодійного турніру з настільного тенісу переможців було нагороджено грамотами, медалями та кубками.

Крім того, «Кубок за волю до Перемоги» отримав військовий Євген Рапатський.