Під час засідання присутні внесли зміни до рішення виконкому "Про погодження кандидатів на посаду командирів добровольчих формувань Могилів-Подільської територіальної громади", визначили перелік та обсяги закупівель товарів і послуг, які необхідно здійснити для забезпечення потреб громади (мова йдеться про прибирання та поточний ремонт вулично-дорожньої мережі), та відкоригували вартість перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1 та №2 у м. Могилеві-Подільському.

Останнє питання викликало найбільше дискусій оскільки є особливо болючим на сьогоднішній день.

Ще наприкінці квітня перевізник ФОП Ковальов В.В. звернувся до міської ради з клопотанням щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів в маршрутках Могилева-Подільського. Тоді клопотання члени виконкому відхилили та відправили на доопрацювання.

Проте ситуація на ринку пального залишається напруженою і перевізник пояснює необхідність коригування ціни на проїзд стрімким зростанням цін на пальне (дизельне паливо на 107 %) та економічною ситуацією в країні. Тому сьогодні рішенням виконкому міської ради відкориговано тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування №1 та №2 м.Могилева-Подільського. Рішення вступає в дію 20 червня.

Також слід зазначити, що в зв’язку з підвищенням цін на пальне у різних містах України вимушено коригують вартість проїзду у громадському транспорті.

У маршрутках Києва ціну на проїзд до 15 грн зросла ще у травні. Жителі Львова платять по 15 грн за проїзд у маршрутках з початку червня. У Вінниці з 18 червня вартість проїзду становитиме теж 15 грн. Планують оптимізувати вартість проїзду у цьому виді транспорту ще й Дніпрі, Полтаві та деяких інших містах.Надані перевізником розрахунки перевірені та приведені до вимог чинного законодавства.